logo
proiecte
limitatorG.A.L. TTB - web solution
limitator
limitator
limitator
limitatorCUPOANE GRATUITE - web + jQuery
limitator
limitator
limitator
limitatorThe Myth of Transylvania - web
limitator
limitator
limitator
limitatorORNIDENT - web solution
 
proiecte
 
portofoliu multimedia

Produse multimediaportofoliu multimedia portofoliu multimedia

arrow Muzeul Satului Banatean

- multimedia CD + calendar -
Prezentare animata a Muzeului pe un fond muzical specific, la fiecare obiectiv al muzeului existand o scurta prezentare, istoric al cladirilor de acest tip cu imagini de ansamblu si de detaliu ale obiectivelor cit si a unor obiecte specifice aflate in interior. Pe acest CD mai este si un film care realizeaza o trecere in revista a muzeului.

CD-ul este atasat pe un calendar 2009 de birou.portofoliu multimedia portofoliu multimedia

arrow Manastirile din Banat

- multimedia CD + carte postala -
Prezentare animata a Manastirilor. Dupa o introducere ce contine Cuvantul Preacuviosului se poate parcurge o lista a Manastirilor prezentate. Fiecare Manastire este prezentata cu datele actuale (inclusiv datele de acces la Manastire), un istoric al Manastirii, legendele locului si o galerie foto ce prezinta Manastirea in exterior, in interior, obiecte de cult s.a.

CD-ul este atasat pe o carte postala ce are pe spate o lista a tuturor Manastirilor si a hramurilor lor.portofoliu multimedia portofoliu multimedia

arrow Manastirea Saraca

- multimedia CD + carte postala -
Prezentare animata a Manastirii Saraca din com. Semlacu Mare, Jud. Timis. Dupa o introducere ce contine Cuvant Inainte despre viata Sfantului Ierarh Iosif cel Nou de la Partos, ocrotitorul Banatului, se poate parcurge o descriere a Manastirii, o legenda a locului si o galerie foto de prezentare a Manastirii, a interiorului ei.

CD-ul este atasat pe o carte postala ce are pe spate o parte din descrierea Manastirii.
portofoliu multimedia portofoliu multimedia

arrow Banatul in gravurile de sec. XVI - XIX

- multimedia CD + calendar 2010 -
Prezentare animata a Colectiei de Gravuri si Litografii ale Muzeului Banatului. In introducere, un text scris de Prof. dr. Rodica Vartaciu prezinta imprejurarile in care au aparut aceste lucrari cit si o parte din artistii care le-au realizat. CD-ul contine o galerie foto a celor mai reprezentative gravuri si litografii din aceasta colectie.

CD-ul este atasat pe un calendar 2010.

 
limitator