logo
proiecte
limitatorG.A.L. TTB - web solution
limitator
limitator
limitator
limitatorCUPOANE GRATUITE - web + jQuery
limitator
limitator
limitator
limitatorThe Myth of Transylvania - web
limitator
limitator
limitator
limitatorORNIDENT - web solution
 
proiecte
 
servicii graphic design prepress materiale tiparite

Graphic design / prepress / materiale tiparite


In activitatea de zi cu zi a unei companii se folosesc materiale pentru a comunica clientilor si/sau furnizorilor oferta de produse sau cerintele companiei. Aceste materiale sint necesare in functionarea unei companii si ele poarta si transmit imaginea firmei.

Realizarea unor materiale promotionale inedite realizate conform culorilor si specificului produselor prezentate pot fi hotaratoare in competitia cu firmele concurente si pentru crearea unei imagini corecte a afacerii Dvs. pe piata.

Cattat-SYS creaza o imagine personalizata, de impact, moderna plecand de la culorile specifice firmei (de obicei culorile elementelor componente logo-ului firmei), specificului afacerii firmei, targetului de audienta si, nu in ultimul rand, a specificatiilor speciale a clientului nostru. Implicit se va realiza design pentru pachet identitate corporate (design carti de vizita, foi cu antet, plicuri corespondenta). La cerere acest pachet se poate extinde cu materialele gata tiparite la o calitate ireprosabila in functie de cerintele si necesitatile clientului (fluturasi, pliante, poster-e).

Mai jos aveti o prezentare mai succinta a pachetului Graphic Design:


1. Design logo: - este primul pas in crearea identitatii unei firme, a unor produse si/sau servicii;


2. Design print: - foi cu antet, plicuri personalizate, pliante, brosuri, mape de prezentare, cataloage, calendare, agende, obiecte promotionale.


3. Prelucrare imagini - pregatirea imaginilor pentru a fi inserate intr-o pagina web si/sau material publicitar (pliante, etc.);


4. Fotografie - publicitara, evenimente, albume digitale;

limitator