logo
proiecte
limitatorG.A.L. TTB - web solution
limitator
limitator
limitator
limitatorCUPOANE GRATUITE - web + jQuery
limitator
limitator
limitator
limitatorThe Myth of Transylvania - web
limitator
limitator
limitator
limitatorORNIDENT - web solution
 
proiecte
 
servicii multimedia

Produse multimedia


Firme care vor sa aiba o deschidere mult mai mare in sectorul de piata in care isi desfasoara activitatea, doresc sa realizeze o publicitate mai aparte, conform cu tendintele actuale ale pietei multimedia.

Cattat-SYS vine in intampinarea dorintelor acestor clienti cu realizarea unui pachet ce contine animatii realizate conform sectorului de piata caruia se adreseaza produsele/serviciile clientului si, bineinteles, a cerintelor proprii ale clientului asigurand, totodata, si consultanta necesara. Aceste prezentari animate pot contine imagini ale produselor, caracteristici, preturi, o prezentare a firmei si a sectorului de activitate a acesteia. In final aceste prezentari pot fi predate clientului pe calculator sau poate fi realizata multiplicarea acestei prezentari si imprimarea pe CD-uri, miniCD-uri personalizate, atasate unui calendar, agenda, carte postala, etc.

Clientul poate utiliza aceste prezentari la congrese, targuri, expozitii pentru a isi face cunoscuta paleta de produse/servicii.

limitator