logo
proiecte
limitatorG.A.L. TTB - web solution
limitator
limitator
limitator
limitatorCUPOANE GRATUITE - web + jQuery
limitator
limitator
limitator
limitatorThe Myth of Transylvania - web
limitator
limitator
limitator
limitatorORNIDENT - web solution
 
proiecte
 
servicii web

Web design


Rolul unui website nu este numai de a promova imaginea Dvs. ci si de a incuraja vizitele repetate ale clientilor, de a obtine increderea clientilor in produsele firmei, de a creste valoarea afacerii Dvs. Prin realizarea/utilizarea unor animatii si a unor efecte specifice, prin crearea unei structuri a site-ului bazata pe o navigare intuitiva se va obtine o imagine deosebita a firmei/afacerii Dvs.

Cattat-SYS vine in intimpinarea acestor probleme cu o echipa de webdesigneri si programatori profesionisti care va construi pentru Dvs. o solutie web optimizata pentru dezvoltarea afacerii companiei. Aceasta echipa realizeaza o comunicare eficienta si o strinsa colaborare cu toti clientii companiei pentru a depista toate necesitatile si obiectivele afacerilor lor din punct de vedere al promovarii si pentru a construi solutia optima necesara dezvoltarii, dar si o strategie de dezvoltare ulterioara.

Serviciile oferite de catre compania noastra cuprind pachete minime, dar si solutii e-comerce, acoperind toata gama de complexitate in constructia de website-uri. Oferta noastra se refera atit companiilor mici, care doresc sa intre pe piata on-line, cit si a celor mari, carora le este necesara o solutie web complexa.

Mai jos aveti o prezentare mai succinta a ofertei noastre:


1. Website de prezentare: - solutie pentru clientii care doresc doar o prezenta on-line se poate construi un website simplu, cu elemente moderne de grafica, utilizand culorile companiei, usor de utilizat. Complexitatea site-ului poate fi oricind modificata putindu-se integra elemente dinamice.


2. Website dinamic: - solutie pentru clientii care doresc un website cu o functionalitate avansata in care sa se poata, fara a fi necesare cunostinte in domeniul programarii, actualiza continutul site-ului, a casetei de noutati, stiri, rezervari online.


3. Website e-commerce: - solutie pentru clientii care doresc sa prezinte o oferta completa a produselor companiei cu posibilitate de comanda si evidenta a stocurilor. Aceasta solutie ofera posibilitatea modificarii sectiunii de noutati, promotii, stiri, administrarea/trimiterea de newsletter-e, forum.


4. Administrare website: - solutie pentru clientii care doresc ca partea de administrare a website-ului si a informatiilor de pe website sa se realizeze de catre colegii nostri.

limitator