logo
proiecte
limitatorG.A.L. TTB - web solution
limitator
limitator
limitator
limitatorCUPOANE GRATUITE - web + jQuery
limitator
limitator
limitator
limitatorThe Myth of Transylvania - web
limitator
limitator
limitator
limitatorORNIDENT - web solution
 
proiecte
 
servicii programare web

Programare web


Echipa Cattat-SYS isi ofera serviciile si firmelor care doresc o prezenta mai complexa pe Internet. In acest sens putem realiza website-uri a caror continut sa poata fi modificat de catre clientii nostri in orice moment si fara a fi necesare cunostinte de programare, partea de administrare fiind cit se poate de intuitiva si usor de utilizat.

Oferim programe de administrare a unor componente (caseta de noutati, promotii, administrarea/trimiterea de newsletter-e, programarea pacientilor, formular de comanda, catalog de produse) sau a totalitatii website-ului clientilor nostri.

Totodata se mai pot realiza programe dedicate, de gestiune a clientilor, a vinzarilor, a stocurilor ce pot fi implementate in retele de timp Intranet.


1. Programare web: - aceste website-uri pot oferi inregistrarea si vizualizarea datelor in sectiunea client si/sau administrarea bazei de date prin sectiunea de administrare. Acest tip de website-uri se preteaza magazinelor virtuale, website-urilor de dating, website-urilor tip catalog de produse pentru afacerile care gestioneaza un numar mare de produse, etc.


2. Programare intranet: - acest tip de programare se adreseaza firmelor care au filiale repartizate in teritoriu si care tin legatura cu sediul firmei prin intermediul internetului. Se poate realiza un pachet de programe care sa ajute la gestionarea / urmarirea afacerii si, implicit, imbunatatirea activitatii filialelor.

limitator